You never know how good you realy are...

...if you run away... Whipping Willows imorgon... LÄNGTAR! Kastar mig tillbaka till sommaren -04 Jag som security  på Hultsfred. Scen-vakt på Whipping konserten. Stora scenen... Jag ville vara den som stod och sjöng. Tog mig längre och längre ut på scenen. Tills någon. Head-security på pekade att jag inte fick synas på scenen. FAN! Jag vill ju vara popstjärna. Skulle älska det. Har ju ingen sångröst. Blockflöjtskarriären är nerlagt. Liksom Tvärflöjt, Klarinett och Elorgel. Hmm... men ska i och för sig gå en dramautbildning i konflikthantering nu. Jag har sett en liten scen på Sätra skolan... kanske man kan börja sin karriär där... :)

Undrar hur många det är som är som jag. Väcker leken lusten och passionen som barn för att sen bli vuxen. Inte våga igen. Rädd. Rädd att misslyckas. Vart tog barnsjälvförtroendet vägen. Jag dansa sjöng spela instrument och spela teater hela dagarna... Då! Jag har dansat och spelat teater nu med. Men vill till scenen! NU!

You are so sweat and unik.... I made my choice for life.... I realy want this flame to last... I don´t want to move too fast.... stars in the sky are my windows to night.... Whipping Willows here I come out of stage! this time... :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback