Längtan och väntan

Nu längtar jag. Hem. Till norrland. Det är klart nu. Lägenheten är tömd. På fredag blir alla papper klara. Sen är det bara ner och hämta grejorna. Tills dess är mitt mission att hitta en ny bostad. Nu är jag trött på jobb och bostadsprojekt. Vill vara still ett tag. Rutiner. Längtar.

Idag har jag passat farmor. Hur man nu passar en farmor? Vi skrattar massor när vi är tillsammans. Farmor är dement. Hon säger vad hon tycker. Och gör som hon vill. Idag skulle hon mata mig med choklad. Jag tycker om henne. Jag tror jag är lik henne. Hon tycker om att dansa och sjung. Precis som jag. Också är vi fräkninga. Farfar är också kul. Mest när han är ironisk. Idag skulle han till doktorn. Ögonen. Sen har han skav i öronen. Men nu har han bra blodsocker. Då blir han glad.

Sanna är 16 år. Hon tycker allt är tråkigt. Tråkiga kopisar (utom Nadja). Tråkig pojkvän. Tråkigt i skolan. Men hon har inget att klaga på. Säger hon. Idag har hon designat en leopard blus i skolan. Med spets. Sanna är fin. Hon är inte som jag. Hon är ordentlig. Det var inte jag. Då. När jag var 16. Sanna är söt. Det var inte jag heller. Då. När jag var 16. Idag är jag ordentlig och söt. Nu är vi lite lika ändån.

Skånskvinter

Nu är det igång. Vädersnacket. Det dras historier i hela stan. Alla har vi någon vinter story att berätta från gårdagen. Antingen satt vi inne. Eller så såg vi något som någon gjorde. Eller dom allra bästa. Vi körde bil. Min historia är inte kul. Jag körde. Med sommardäck. Andreas fick panik på andra sidan luran. Han sa att han visst hur jag körde och bad mig lite smått hysteriskt att lägga på luren. Annars var jag hemma och mös med Anki. Det blåste nästan in i lägenheten. Idag får MKB Anki efter sig. Oj oj. Ta skydd.

Flyttbestyr

Malmö är en fin stad. Nu ska jag lämna den. Tömmer min lägenhet. Har aldrig bott så länge någonstans som i den. Många minnen väcks. En chokladask äts. Orkar inte bli ledsen. Slänger saker. Slänger mycket. Böcker. Möbler. Saker. Ska aldrig samla mer. Vill inte ha grejer. Det är bara illusioner.

Heejj

Nu e jag i skåne...

Min minsta lillasyster å jag...

Min minsta lillasyster å jag...

Man kan inte se att det är 10 år som skiljer... eller hur...?! Fast kanske... men det spelar ingen roll... jag tycker om Sara. Hon är modig. Hon är ärlig. Hon är skojig!

Om 24 h är jag i Malmö...

Ja nu ska jag snart bege mig till skåne igen... i 10 dagar kommer min kropp att befinna sig där. Kanske mitt psyke också... *hoppas det*

I natt har det inte varit matdrömmar. I natt har jag varit knivhuggen på akuten utan att någon ville hjälpa mig... det var i och för sig bara i foten men ändå jag höll på att förblöda... jag börjar verkligen undra vad som händer!!! :)

Hade en super fin hjärtdag igår... var på ett speakermöte med massa magi. Kände hur hela jag fylldes av glädje och tacksamhet... därefter gick jag och fikade med några möteskompisar och en super super fin tjej på 4 år som bubbla av liv... mmm det va fint...

Sen tittade jag på ett hus vid havet... drömde mig bort... men huset var behov av en handyman å det e inte jag det...!!! Så jag hoppas att någon annan får tillgång och möjlighet att njuta av det...

Gina

Gina

Här är hon... jag känner inte Gina så bra. Men jag blir glad när jag träffar henne Vill äta upp henne för hon e så sööööt. Gina är tydligen alltid glad. Jag hoppas jag får träffa henne också när jag kommer till Skåne. Nu blir jag rörd. Ibland är livet orättvist.

Syskonbarn

Syskonbarn

Här är mina syskonbarn... två av dom.... Gina kommer i nästa inlägg. Här är Goliat och Gabriella. Det är kärlek för mig. Nu ska jag snart träffa dom. Vi brukar åka på utflykt när vi ses. Det är mysigt. Här blev det en snabbkorv på Hardys i Höör. Dom gillar mat fast inte lika mycket som jag gör, moster Anna. Inatt drömde jag att jag var på ICA och att dom hade personalfest med glass och grädde. För att komma in var man tvungen att (förrutom att jobba där...) ha något rött på sig. Jag plankade in, jagade på en kille som hjälpte mig att hitta något rött och sen ljög jag mig fram till glassen som nästan hade smält... Ja det är illa nu men jag skyller på reklamen. Tror inte detta har något med mig att göra och mina behov... haha... nu ska jag posta Gina...

Hur e det möjligt?

Vem är Tobias Billström? Hur är han funtad? Finns det någon form av pricksystem på politiker... tre pickar så är dom ute... isåfall ger jag honom tre på en gång. Nä låt honom sova på en buss i några nätter och ändå gå till jobbet dagen efter. Förresten hade jag haft överseende med hans kommentarer om det var så att han hade sovit på en buss... men nu finns det ingen ursäkt!!!!

Nästa fråga jag ställer mig är: Hur är det möjligt att jag är singel en Alla hjärtans dag till???? Vad är det som händer... Hmm tänker ni hon träffade ju någon för någon vecka sen... mmm.... men då kvaliteé är viktigt så är det inte alla som går igenom besiktningen....
Tur att det finns så mycket annan kärlek i mitt liv!♥

ANKI...

ANKI...

Anki kan köra bil... runt runt på en grusplan i 2.an. Nu ska Anki snart ta körkort. Det är kul tycker jag!

Nervöst..

Detta är det värsta jag vet... att dejta... varför kan man inte bara känna varandra i ett naffs... speciellt dom där två tre första gångerna... nu ska jag dessutom hem till hans kompis och hans barn! Ja ja det är ju så att det blir som det blir... wish me luck!

Han har ringt...

....mmmm så är det. Han ringde imorse. Det var mysigt. Han verkar bra. Trygg. Rolig. Intelligent. Driftig. Vi pratade på. Ganska länge. En halvtimme typ. Imorgon ska vi ses. Han sa puss och kram när vi la på. Oj då. Tänkte jag. Modigt. Jag är feg när det gäller sånt. Ska sluta vara feg. Ska bara vara här och nu. Njuta.

Nu ska jag på tantra kurs. Ska bli kul. Första gången. Nya människor. Alltid spännande.


Ha en skön kväll!


Mormor

175672-4

Detta är min mormor. Hon är kulig. Här är vi i Ljusdal och handlar en ny kaffekokare till henne. Vi åt kinamat också. Imorgon kommer hon hem från Jokkmokk.

Helgens reflektioner

Var på middag igår med dramapedagoger. Kul. Lekfullt. Annorlunda. Mys..... Jag gillar nya människor. Nya konstelationer. Människor umgås olika. Verkligen. Jag trodde alla umgicks som jag gör. Det är inte sant. Jag är glad att jag får testa på. Tina bjöd med mig. Jag gillar Tina.

Den mörka mannen har inte hörts av. Vi bestämde imorgon. Spännande. Jag har i vart fall bestämt att han ska höra av sig. Inte jag. Jag ska vara kvinna. Han får vara man. En man ska uppvakta en kvinna. Så är reglerna.

Nu ska jag skriva till Erica. Vi studerar Eckhart Tolle tillsammans. "Lev livet fullt ut" heter boken. Varje söndag mailar vi reflektioner kring det kapitel vi läst i veckan och hur vi tillämpat det i vardagen. Det är tufft. Jag rekomenderar det. Erica bor i London. Jag saknar henne ibland. Hon är skytt precis som jag. Hon är personlighetsutvecklingsintresserad som jag. Hon är min skolkamrat sen grundskolan. Vi är från Hörby båda två. Det är kärlek.

Tommy gick vidare. Anna också. Melodifestivalen är vad den är. Kicki har varit full. Igen. På scen. Stackars förvirrade själar.

Något mörkt...

Dansade igår. Något hände. Det blev svart, det var stort. Rörde sig skönt, hördes skånskt. Det var han. Den norrländska svarta skåningen. Han log, jag log. Han dansa, jag dansa. Så mycket man att världen försvann. I flera timmar var det bara vi. Dansa, skratta och hmmmm....  Jag är chockad. Jag är rädd. Jag är glad. Man ska akta sig för vad man önskar!

Hipp hipp hipp... Hurra!

Idag är det fest. Idag var det 2,5 år sen jag vaknade upp svettig och mega-ångest fylld i en husvagn i Ystad. Undrade vart mitt liv barkade hän. Jag hade varit dyngpackad... igen! Tack för den ångesten. Dagen efter åkte jag iväg på en anhörig-behandling. Den ledde till en egen behandling. Det är det bästa som hänt mig. Det var tuffa tider. Men ingenting har blivit värre. Jag har inte behövt ha en enda bakfylla sen dess!!!! Fan vad jag är bra å glad! Sprit är skit! Andra droger också... ja inte kaffe då!!!

Ny vän...

Jag tycker om människor som tar för sig. Cecilia är en sån. Cecilia är min nya vän. Vi har fikat hela eftermiddagen. Vi träffades på gymmet. En gym-kompis helt enkelt. En annan sak som är bra med Cecilia är att hon åker längdåkningsskidor. Så det är vår plan. Längdskidor. Hon bjöd med mig på fest också imorgon. Tufft tycker jag!

Ikväll ska jag till Heart Break. Ett riktigt lantis-ställe.  Oj vad jag lät som en stadsmänniska. Det är jag inte. Jag gillar lantis-ställe. Det är Quiz dessutom. Med vinst pengar i baren och shotsfrågor. Tur att jag inte dricker. Då hade det varit på liv och död för mig. :)

Det är en bra dag idag och imorgon är det fullmåne. Jag känner det i kroppen. Imorgon ylar jag och förvandlas till något ej igenkännbart... Mmmm!!!