Surgubbar...

Idag var det en gammal gubbe som gav sig på en invandrarkille som jag känner. 12-år gammal och liten till växten. Jag hatar trångsynta svenskar. Vad tänker en farbror på när han tar stryptag på en liten kille? Inte lär han tänka den verkliga anledningen i vart fall. Att hans liv inte blev som han tänkt sig. Hade han tänkt så hade han omöjligt haft motiv till sitt agerande. Som tur är killen cool. Han ringde polisen. Det blev en anmälan. Bra. Gubbjävel.

Idag har jag bestämt mig för att bara gå en kurs på högskolan. Inte jobba. Bara ta det lungt. Det är tufft av mig. Känns helt fel men det är såååååååå rätt. Livet ska njutas inte presteras.

Liam/Einstein

Liam/Einstein

Detta är Liam. Liam är Ankis son. Anki har högt IQ det har Liam också. Liam tänker mycket det gör Anki med. Dom har fler saker gemmensamt.  Liam tror ibland att allt är en dröm det tror hans mamma också. Det finns skillnader också. Liam undrar om han kan bli en dinosaurie Anki tror ibland hon är en.... Jag tycker om både Liam och Anki dom är fina. Jag känner igen mig när jag träffar dom. Men har aldrig gjort något IQ-test. Snart kommer jag och bor hos er, å då Liam ska vi filsosofera. Med Byggare Bob så klart! Och mamma.

ickeprojekt och omedvetenhet

ja det var så han sa ayurveda mannen... jag har en eld i mig som är lite övereldig... eftersom jag inte släcker den på bästa vis när jag är i den så har jag nu fått råd om hur jag kan balansera den. Utan att göra det till ett projekt. Det är här utmaningen kommer. Jag ska nu öva mig på att göra saker i mitt liv med måtta. Jag ändrar i mina vanor utan att göra tabeller, läsa ex antal böcker, ägan hela mina dagar åt tankar kring förändringarna, sätta upp mål för när projektet ska vara avslutat och vad jag då ska ha uppnått. Dessutom ska jag försöka vara medveten i varje ögonblick. Men det är precis vad Tolle ger mig i min bokstudie så det är bra. (som e ett projekt tillsammans med Erica... såklart) Som sagt denna projektkvinna skall förändras. Träffade min like på festen i lördags... det fanns en massa likheter och gissa om jag (för att slippa se) börja fokusera på skillnaderna... ha ha typiskt mig. Men min gode vän Johannes lät mig inte komma undan så lätt.

Fick lära mig nya saker i lördags också. Frivården är inte bara en anhalt för kriminella. Det är också en äktenskapsförmedling. En förmedling där diverse hinder för att fånga den man vill ha inte existerar. Altt kan funka inom frivården alltså. Dom är många som blir par. Och dom är många som haft dom sämsta förutsättningarna för detta. Jag lovar! Så är du sugen på att skaffa en äkta hälft och vill ha en utmaning så tycker jag du ska söka dig till frivården... (som personal då alltså) Själv tänker jag gifta mig med Tarek.

Nu ska jag återgå till att vara totalt omedveten och inte projekta... (ska rättaresagt kolla på en lägenhet, ringa fixar samtal och ja lite andra uppstart och nedstartas aktiviteter) hmm... undra var gränsen för projekt går...

Jo men visst...

Tebax i Norrland! Umgåtts med socialarbetare av alla dess sorter i helgen. Vi är speciella. Men kuliga! Speciellt framåt ett på natten... ja fast det var ju då jag somnade... hi hi...

Träffa en småkille på hemvägen. Vi titta på Jackass tillsammans. Han skulle ut med sina polare imorgon och göra egna jackass.... ha ha... kanske ska dit och smygtitta.. låter lite spännande...

Nu e de snart  "I en annan del av Köping". Hoppas Tobbe e med mycket idag..... det är kärlek!

Vilken glädje...

Oj oj oj.... ibland är livet för bra för att vara sant....
....dagen började med en stund på gymmet och en god frukost (som det bjuds på på fredag morrnar där jag tränar... mmums...) sen vandrade jag hemåt i solljus med snön knarrande under fötterna!

Hade bestämt träff med en ayurvedakonsulator... vilket möte!!! Jag kunde känna helheten i hur jag hanterat och hanterar mitt liv för att komma ifrån destruktivitet och total förgörelse med den ayurvediska filosofin....  hur mitt liv bara växer i takt med att jag ser helheten och vågar vara med. Kan man känna annat än tacksamhet och total frid?! Det är ett mirakel... Tack för 12-stegsprogram och alla fina människor jag får möta, utan det är jag en spillra utan hopp och utan glädje! Ensam är INTE stark det är ett som är säkert!

Väl hemma la jag mig för att vila. Vaknar av att telefonen ringer... Jag har fått JOBB!!! Ett riktigt bra jobb, ett jobb som jag verkligen tror på. Hoppar och skriker av glädje.... tänker på min stressterapeuts ord man ska akta sig för vad man önskar sig.... Så nu är jag lugn. Den 1 april börjar det och fram tills dess är jag LEDIG!

Jobb och lägenhet, gudinnekurs och tantra, snö och norrland.... allt hänger samman och jag har verkligen fått vad jag kämpat för dom senaste åren... Frihet!

Nu är jag nannig efter att jag och Tina sjungit i kör hela kvällen.... och imorgon blir det shopping i Stockholm och 30-årsfest på kvällen! Gött!!!

Äntligen en ny dag...

Igår va en tuff dag. Jag är så glad att det kommer nya dagar. Idag ska bli en bra dag. Jag ska göra någon glad. Det tycker jag om. Vet inte vem än.... ska klura på det där.

Sen villjag hylla hiphopens kamp för yttrandefrihet. Keep on... skånepågar....

Det är fint i Gävle

175672-2

Väntans tider...

... är i början på en ny fas.... Många trådar som ska falla... (eller hur man nu säger...?) 

- Äger en lägenhet i Malmö. Den är nästan såld. Bor inneboende. Ska flytta till ny lägenhet. Det är nästan klart.
- Blev arbetslös i måndags. Väntar på svar från 2 anställningsintervjuer. Ska på en till på måndag.
- Ska börja en tantra kurs. Ska börja en streetdance kurs. Det är nästan klart. Måste veta med jobben först. - Har sökt in på högskolan. Igen. Reservplan om jag inte får jobb. Kanske jag pluggar vid sidan av ändå. För många högskolepoäng kan man inte få. Kanske.
- Har kollat upp en personlig coach utbildning. En reservplan till. Eller en ovanpå plan.

Lite som hänger i luften kan man säga. Men det som inte hänger i luften är 1) jag och min övertygelse till att allt ordnar sig och blir som det ska 2) att jag ska bo kvar i Gävle oavsett 3) min mentala och fysiska träning

Nu ska jag ägna mig åt att ta tag i dom obehagliga sanningar som min kära Anki gav mig igår! Tack för att du finns trots att jag ibland vill slänga luren i örat på dig! Som sagt walk the walk...


Jag en slapp dag i jul...

Jag en slapp dag i jul...
Ja så här såg det ut en dag vid jul... lagom däst men glad... trots en mindre älskvärd högtid!

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!