Om någon säger till mig...

-lämna hjärnan i frysen
-säg som du känner va ärlig
-ta din kudde och kom hit så bäddar jag åt dig
...då vet jag att jag har en vän!!!
 
men om någon säger till mig...
-ja jag vet... när jag bla bla bla....
-ja men det var ju det jag sa att du skulle göra
-men det är väl inget problem så är jag också
...då springer jag!!!

Ja eller om jag ser ormar då då...  förresten så tror jag att jag har varit katt innan. Titta själv får ni se... eller har jag skev självbild igen???

image50

IKEA och Finlands-Svensk porrfilm

Mmmm man kan ju undra vad det har med varandra att göra. Typ ingenting. Mer än att jag och en annan Anna tillbringade större delen av dagen igår med just dessa två ämnen. Vad är det för fel. Kan man undra. Kanske skulle det gå att kombinera. Får spåna vidare på det där.

Ja tapetsering blev det i vart fall. Mitt projekt har kommit ännu ett steg på vägen. Känns lite synd att avslöja för mycket än. Det ska bli så mycket bättre. Liksom.

image49

Ja så så vart det. Förrutom ovanstående blev det. En alldeles för stor säng i en alldeles för lite bil. En annan Anna bubblade ur sig icke önskvärda kommentarer till min heminredare. En stackars flint personal på IKEA fick erbjudande om att bli fotograferad för att pryda min sovrumsvägg. En 80 cm bäddmadrass till en 120 säng. Inga SMS, inga SMS och INGA SMS!!!!

Dagen idag har varit eftersvalningar från igår. IKEA byta bäddmadrass. Spendera mera. Städa lyan. Packa till flytten IMORGON!!!! Plus en och annan timme för att spränga förnekelsens mörker.

En dag i tystnad.... nästan....

Har nästan varit tyst en hel dag. Målat. Utan radio. Åkt bil. Utan radio. Förrutom när mamma ringde. Hon har varit sååå snäll idag. Hjälpt mig och bära kartonger i Malmö. Nu ikväll kom dom hit. Till Gävle.

Nu lite före och efter bilder.
FÖRE:

image46

EFTER:

image47

Imorgon kommer fler... hoppas jag. Anna och jag ska tapetsera imorgon. Oj oj undrar hur det går. Anna är dukitig på sånt. De är bra med kvinnor som kan själv.

Ja och sen ringde Cecilia idag. Hon berättade att jag var hennes tjej. Så idag blev jag visst lesbisk. Det går bra det också. Då bröt jag tystnaden. Lyssna mest. I och för sig. 

Undra hur det är med kärlek i kvadrat gånger Pi. Eller nått.

Rusta Pusta

image43

Min kropp värker. Jag är lycklig. Jag rustar... igen. Var tvungen att slita mig därifrån. Har målat i åtta timmar. Det kan inte gå fort nog. That´s me.... Det är såååå bra energier där. Jag njuter. Här ska jag bo lääänge.
image44 
Min bil....

Men det jag ville visa var bygganden som lyser jätte fint bakom träden som jag kan se från mitt vardagsrum.

Sen är det Cecilia då. Min vän. Hon är så bra. Positiv förstärkning är hennes grej. Hon kan alltid vända på saker och ser till att berätta vad hon tycker och känner. Det verkar aldrig som om hon är rädd. I allafall inte så där som jag kan vara. Också är hon glad och söt också.  
image45 

Jag har fått en ny kompis också. Hon har fått en guldklocka. Det är bra gjort! Vi ska jobba tillsammans. Undra om jag också kommer få en guldklocka en dag. Undra om jag är lycklig då. Eller bara knäckt kanske. Galen måste jag i varje fall ha blivit. Då. Typ.

Mörtar, spindlar och andra bilar...

       

I helgen var det dans. Äntligen ett ställe med okej musik!!!! Alex, Andreas, Anders och jag. AAAA skulle man kunna säga. Plus att vi var hos Anna innan. Så AAAAA till och med. Alex tror att han vet skillnad på gröna, rosa och vita bilar. Det vet han inte. Men berätta inte det för honom. Det var bara en tillfällig överdosering av smaklökarna... Anders tror att han inte är rädd för spindlar. Men det är han. Han spottar på dom. Och Andreas han kan leka med CD skivor och göra Lina glad. En riktigt bra Lördag blev det. Och en och annan Kick också...

Så var det det där med mörtar. Fick en rejäl dos idag. Tog en rensa hjärnan sväng till mörtbäcken. Mörtar och thailändskor i massor. Vet inte om det Thailändska köket har någon speciell mörtanknytning. Men troligen. Dom håvande IKEA(tvätt)påsar fulla. Jag tyckte mest synd om mörten. Och grät en liten sväng. Inte för att jag tror det beror på mörten egentligen. Mer som att sätta på en fin låt för att kunna gråta. Typ. Om ni förstår.

Förresten så höll jag på att trampa på en snok idag. Jag är rädd för ormar och sånt. Det var inget kul. Chock! Ungefär.

Saknar er...

image37

Här är Mackan, Andreas och Håkan. (Från vänster till höger...)

Håkan känner jag inte så bra. Men det jag känner gillar jag. Han är snygg. Tycker jag. 

Andreas känner jag jätte bra. Lillebror. Men inte på riktigt då. Andreas och jag brukar vara i skogen. Åka på utflykter. Eller dansa. Eller titta på MFF. Nu är han alldeles för långt borta. Vi skrattar ofta. Vi brukar få andra att skratta också. Nu vill jag att du kommer hit. Jag har en ju en JÄTTEFIN termos....

Åsså Mackan. Han är världsmästare på Plate-spotting. Eller kanske inte men bra nära. Han är rolig. Och modig. Jag behöver hans mod nu. Vill också våga måla grafittiteckningar till speciella personer. Eller bli skiten på av en mås.... Jag vågar inte ens ge bort en skiva till någon som verkar speciell. Ta ditt körkort nu så vi kan ses...

Bildhanteraren fungerar!!!! Tjihooo...

image31

Jag har precis ätit hemmagjord pizza. När jag gör pizza tänker jag på min pappa. Alltid. När jag var liten gjorde han ofta pizza. Jag tyckte om att stå och titta på i vårt rödrutiga kök. När pizzan var klar fick jag välja en läsk i läskbacken. Då var det fest. Virablåtira gillade jag. En gång la pappa blodkorv på pizzan. Då var jag inte glad. Sen bakad jag egen pizza med kakao och russin på. Det gjorde Charles Nonsens också. Jag skickad min i ett brev till Petra. Min bästis. Hon ville inte äta upp den. Konstigt.

         

Nu ska jag överbomba med bilder. Här är det grillbilder. Söndagen i hemlingby. Imorgon ska Anna ha grillning. Hi hi. Nu börjar det. Min favvo hobby. Grilla! Grill-Lana kallas jag ibland. En gång grillade jag och Erica fiskpinnar. Vi var fattiga och grilldesperata. Inget hett tips. Direkt äckligt kan man säga.

Också var det min stolthet. Ljuslyktan! Oj oj oj. Vilken skönhet :-) Tänk att jag gjorde den själv. Lika stolt var jag på jobbet idag när jag klarade göra pilar i Power point. De ni. Jag tror jag håller på att bli duktig. Nu kom det igen mitt hat-ord... Vem fan vill vara duktig? Jag vill bara ha det kuligt.

image36

Sist men inte minst. Tack till min lilla fan-club. Ni är sååå fina. Ni vet vem ni är. KÄRLEK!

Himma från jubb

Vad tiden går fort på jubb...  Upp iväg prata prata lunch prata prata hem. Mat telefon träning blogging. Bildhanterar kass fortfarande! Menningen var att det skulle komma lite mys bilder från Hemlinby här. Grillning där igår. Korv me bröd. GUTT! När jag var liten, typ 8 år. Åt jag flest korvar av alla. 8-10 stycken per gång. Om jag fick. En gång fick jag utgångsförbud när jag åt upp middagskorven. Mamma Christina var INTE glad då. Tight budget gick inte ihop med mitt matbegär. Tur jag inte har så dåligt med pengar idag då.

Fick ensamhetsångest igår. Bilden blev bara så tydlig plötsligt.... som tur är ringer vänner när man behöver dom bäst. Bye bye Mr Ångest!

Sen en elloge till Johannes i Edsbyn. Du är modig. Keep on!

ARG men glad...

Nu är jag TRÖTT på att bildhanteraren inte fungerar... Jag har jätte bra bilder att skriva till. Vill att detta ska va en bilderbok. Ingen j-vla vuxenbok!!!

Har haft en kanondag med min like idag. Anna. Anna å Anna kan själv. De e vi det. Öron som elefanter. Glosoppa är vår favorit rätt. Vi var på konstrunda. Va hos glasblåsaren. Min lykta står och brinner på bordet nu. (Här skulle det varit en bild på den...) Vi har kastat tärning med kollage-mannen. Förstod INGENTING. Konst är konstigt. Ibland. Vi var hos handlaren oxå. Han var inte konstig. Bara vanligt butter. Precis som tanterna framför oss på Gospel-konserten. Hellre konstig än butter. Tycker jag. Anna också tror jag.

Ja vi får väl se när bilderna behagar vilja vara med till dess. TRISTESS!

Inget påskägg och Timell på tv:n... igen!!!!!

Just nu så blev allt bara typ.... typiskt! Bildhanteraren fungerar inte... jag gillar bilder och idag hade jag en bild på min fantastiska påskmiddag. Ett bord med påskmust och två laxmackor. Tända ljus och tulpaner. Så har jag firat påskafton. Det är ju det där med ensamstående på högtider. 85 mil från mor och far (som jag hört ändå inte bjuder på påskmiddag...) Det lustiga är att jag njuter. Tycker om att göra det mysigt ändå. Ja något VÄLDIGT skumt har hänt med mig! Så var det ALDRIG förr... :-)

Bild nummer två skulle va på världens bästa Karlsson. Magnus Karlsson. Det var magi igår. En FANTASTISK konsert. (Ni märker att jag kompenserar bilderna med STORA bokstäver va?) Jag ville aldrig att det skulle ta slut. Trots att jag hamnade bredvid två fyllekärringar... men what goes around comes around säger dom ju...

Min minsta lillasyster blev påkörd idag. Av en bil när hon cyklade. Det lustiga är att samma sak hände på exakt samma plats och samma dag i fjol. I Malmö. (om det nu kan vara lustigt med påkörda cyklister) Hon klarade sig bättre denna gången. Än förra. Det är bra. Det går på rätt håll liksom.

Det har varit två timmars extraplusplus njutning idag. Allsvensk premiär. Malmö. Klacken är underbar. Saknar att inte få hänga på Malmö stadion i år. Tänkte prova hängpotensialen på Strömvallen på måndag. Var där och rekade idag. Känns mer som en tjurfäktningsarena utifrån. Iallafall.

Fritt blås i äggalådan!

Påsken till ära tänker jag hylla äggen... mina ägg! Ska något nytt in måste något gammalt ut! Så igår var det dax att säga adjö till herr Spiral... 5 år och en helt okomplicerad relation... ja förrutom i första mötet då. Men vad är några timmar i relation till år. Undrar om jag någonsin kan få en lika enkel relation med något/någon annan.... : )

You never know how good you realy are...

...if you run away... Whipping Willows imorgon... LÄNGTAR! Kastar mig tillbaka till sommaren -04 Jag som security  på Hultsfred. Scen-vakt på Whipping konserten. Stora scenen... Jag ville vara den som stod och sjöng. Tog mig längre och längre ut på scenen. Tills någon. Head-security på pekade att jag inte fick synas på scenen. FAN! Jag vill ju vara popstjärna. Skulle älska det. Har ju ingen sångröst. Blockflöjtskarriären är nerlagt. Liksom Tvärflöjt, Klarinett och Elorgel. Hmm... men ska i och för sig gå en dramautbildning i konflikthantering nu. Jag har sett en liten scen på Sätra skolan... kanske man kan börja sin karriär där... :)

Undrar hur många det är som är som jag. Väcker leken lusten och passionen som barn för att sen bli vuxen. Inte våga igen. Rädd. Rädd att misslyckas. Vart tog barnsjälvförtroendet vägen. Jag dansa sjöng spela instrument och spela teater hela dagarna... Då! Jag har dansat och spelat teater nu med. Men vill till scenen! NU!

You are so sweat and unik.... I made my choice for life.... I realy want this flame to last... I don´t want to move too fast.... stars in the sky are my windows to night.... Whipping Willows here I come out of stage! this time... :)

En söndag i glasblås..

  ♥  

Cecilia träffade jag på gymmet. Hon är rolig. Tycker mycket om henne. Jocke är Cecilias... hmmm... ja nya eller nått... dom tycker om varandra i alla fall. Jag tycker om Jocke också. Fast inte på det viset :)

Igår var vi hos Björn. Han är glasblåsare. Vi gjorde glaslyktor. Jag och Cecilia. Det var en super duper dag. Jag gillar Björn. Han verkar bra. Här blåser jag glas.


    

Jag drömmer om min nya lägenhet. Denna mattan ska jag ha i sovrummet med tapeten som är i bakgrunen. Det kommer bli bra. Jag vill inte vänta längre nu. Tur att tiden går fort på det viset.



Första dagen på jobbet var bra. Är sjuk idag bara så det var inte kul. Ska va hemma imorgon. Snart dax att sova...